• 北京正式推租赁型集体宿舍 不问户籍每间最多住8人 2019-07-19
  • 【学习时刻学思践悟十九大③】清华大学王亚华:“乡村振兴”是总书记掷地有声的承诺 2019-07-16
  • 今天,首艘国产航母下水!这六大方面信息你得掌握 2019-07-14
  • 新闻一诺 初心十年 2019-07-11
  • 北京大学党委常委、党委副书记、医学部党委书记刘玉村作健康知识专题报告 2019-07-08
  • 回复@看着就想笑:那就你说了算 2019-07-07
  • 高朋打造全国首个电子发票先锋城市 赋能电子发票行业生态 2019-07-07
  • 阿富汗塔利班不延长停火 停火期结束后将恢复作战 2019-07-04
  • 李楠:周琦小丁归期未定 14人参训内线竞争最激烈 2019-06-28
  • 吴建豪被爆离婚,娇妻历数“五宗罪” 2019-06-28
  • 政务舆情回应如何把握语言分寸感? 2019-06-27
  • 7块钱买的皮鞋问是不是真皮?大妈,我看你是真皮! 2019-06-27
  • 广西龙胜:梯田耕种忙 2019-06-26
  • 捷克总统焚烧红内裤羞辱记者 曾称媒体是化粪池 2019-06-26
  • 天津国税地税6月15日正式合并 2019-06-26
  • 全国|北京|上海|天津|重庆|河北|河南|山西|山东|江苏|浙江|湖北|湖南|陕西|安徽|福建|江西|广东|广西|四川|云南|海南|辽宁|吉林|黑龙江|贵州|甘肃|青海|内蒙古|宁夏|新疆|西藏

    热火雷霆总决赛:2017年山东成人高考高起点英语考试真题及答案

    山东成人高考网热火vs马刺第七场录像 www.sartot.net 发布时间: 2018年10月30日

    热火vs马刺第七场录像 www.sartot.net 2017年成人高等学校高起点招生全国统一考试

     

    本试卷分第I卷(选择题)和第(非选择题)两部分。满分150分??际允奔?/span>120分钟。

    (选择题,共105)

    一、语音知识:5小题;每题1.5,7.5分。在下列每组单词中。有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词。

    1. A. handsome B.candle  C.distance D. land

    2. A. meat  B. ready   C. heat  D. seat

    3. A. bottom  B. colou  C. Monday D. ton

    4. A. billion  B. lab  C. table  D. comb

    5. A. tooth  B. month  C. father  D. method

    二、词汇与语法知识:共15小题;每题1.5分,共22.5分。从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

    6.Johnson will phone his mother as soon as he       in Kunming.

    A. arrived B. arrives  C. will arrive  D. iS arriving

    7.The young policeman asked       her name was.

    A. when  B. who  C. why   D. what

    3. This song is very       with young people.

    A. pleasant B. popular C. favourite  D. beautiful

    9. The family        at a small hotel for the night.

    A. put up  B. went up C. got up   D. jumped up

    10.“We can't go out jin this weather.”said Bob,       ou of the window.

    A. to have looked   B. looked   C. looking  D. to look

    11.-Let'S go to the concert tonight. Mary.

    -Sorry.I      .I have to help my mom with the housework.

    A. needn't B. can't  C. mustn't  D. shouldn't

    12.I chose this coat in the end because       ones were all too expensive.

    A. the others B. another C. others   D. the other

    13.We got to the cinema late      the heavy taffic.

    A. because of  B.instead of  C. according to  D. except for

    14. David has decided      football at the end of this season.

    A. give up  B. giving up  C. to give up   D.having given up

    15.Clearly,       object of the game is to improve      children's math skills.

    A.不填;the  B. an;the   C.不填;不填   D. the;不填

    16.       arriving home she found her old friend alrendy there.

    A.On   B. For   C.By    D. With

    17. He says he has the T-shirt,       I've never seed him wear it.

    A. after   B. since   C. although   D.if

    18. When Anna        the room,a group of young men were talking eagerly round the table.

    A. enters   B. has entered C. was entering  D. entered

    19. -Do you mind if I open the window?

    -                          .

    A. Yes ,please B. No,go ahead C. No. please don't  D.Yes,you'd better do.

    20. A museum       in the city centre next year.

    A. will be built B. will buil  C. was built   D. built

    三、完形填空15小题;每题2分,共30分。通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

    Over the summer. my family took a trip to Iceland to see the natural beauty of it. Little did I 21 I would wake up one morning to have my eyes swelled up(肿胀)like balloons! I was frigbtened, So many questions were 22 through my head. Am I allergic(过敏的)to something? Was there some Icelandic discase that I 23 ?The only help I received was some allergy medicine 24 a clinic nearby. Nothing Was working.

    When the trip was over,I went to see my doctor, She gave me eye drops, but clearly they weren't worth the time or 25  and the swelling got worse and worse.

    I finally decided that it would be best for me to 26 being so sad and take it easy and havefun. It was summer after all.I had a fun night with my friends as if nothing was 27 .The next morning I woke up and went to 28 how swollen my eyes were,only to find myself 29 at my normal face, It was a miracle(奇迹).I 30 asking myself why I hadn't done that earlier. Was being with my friends and having fun really the 31 to my problem?

    To this day I still do not know what I had,and 32 do any of the many doctors that I 33 during the summer, I would really like to go back to Iceland to see the Northern Lights, 34 I am very much frightened that I am just allergic to the country. I hope I never 35 having such terrible swelling in my eyes ever again.

    21. A. know  B. doubt  C.insist   D. fear

    22.A.cutting  B.going  C.pulling   D.hurrying

    23. A. caused  B. fought  C.caught   D. treated

    24. A. on   B. from  C. with   D.to

    25. A. pain  B. adventure C. weight   D.money

    26. A. tnr   B. mind  C. prefer   D. stop

    27. A. fair  B. mistaken C. similar   D. wrong  

    28. A. check  B. explain C. describe  D. mark.I

    29. A. aiming  B. looking C. waving  D. pointing  

    30. A. missed  B. kept  C. regretted  D. excused

    31. A. way  B. relation C. answer   D. dewgtion

    32. A. neither  B. none  C. either   D. no

    33. A. hated  B. employed C. disappointed D. visited

    34. A. so  B.or   C. but   D. for

    35. A. finish  B. forgive C. experience  D. consider

    四、阅读理解15小题;每题3,45分。阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项。

    When you go on your iob interview(面试),be sure to dress well,be on time,do your research and NEVER ask any of the following questions:

    1."How quickly could I be promoted(晋升)?”

    An employer first of all wants an employee to be happy with the position they have.Ambition(抱负)is good, but there is a time and place to discuss promotion,and it's not during an interview.

    2."Will be able to work from home?" 

    This is basically telling your future bossbefore you've even startedthat you're too lazy to come into the office.

    3."How much vacation time does this position offer?"

    Althouh this could be asked this is the type of infomaion you should get AFTER you've been offered a position and not before.

    4."Will I have to work with a team?.”

    Almost all jobs need some kind of teamwork,so any sign that you are not a good team player will leave you with unfavorable point in an employer's eyes.

    5."Does this position come with a handsome pay?"

    The pay is usually discussed after a position has been offered. If an employer offers this subect, feel free to discuss it. Otherwise.  irv not to look like you are interested only in things for your own good An employer will more readily hire someone interested in bettering themselves AND the company as a whole.

    36.An employer usually expects an employee to be        .

    A. hungry for promotion      B. satisfied with the vacation

    C. pleased with the position     D curious about the workplace

    37.Asking to work from hom may your future boss think that        .

    A. you want to stay away from your boss  B. you work beter at home

    C. you're unwilling to meet others   D you're too lazy to come into the office

    38. When can you offer the subject of pay?

    A. Before you ask about teamwork     B. After you get the job

    C At the end of your interview.    D.At the beginning of your interview.  

    39. What might be the best title of this text?

    A Questions Not to Ask in a Job Interview  B How to Dress for a Job Interview

    C.Clever Answers to Interview Questions  D Proper Time for a Job Interview  

    B

    Maria Mitchell(1818-1889,the first woman astronomer(天文学家)in the United States, was born in Nantucket. Massachusetts. Her parents valued education and insisted on giving her the same quality of education that boys received

    Her father. William Mitchell, was an astronomer and teacher himself. When he built his own school, Maria became a student and also a teaching assistant to him. At home. Marias father taught her to watch the stars and other natural objects in space using his personal telescope(望远镜).

    Later she went to work at the library of the Nantucket Atheneum. Over the next tweny years. she further developed her interest in reading as many books as she could.She spent her nights watching the sky closely with her father. 

    On October 1, 1847,Maria discovered a comet(彗星 )by merely using a two-inch telescope. Some years before, King Frederick VI of Denmark had set up prizes to each discover of a"telescopic comet". The prize was to be given to the"first discoverer"of each such comet because comets were often discovered by more than one person.

    There was once a question of who should be the winner. As the story goes, francesco de Vico had discovered the same comet two days later, but had reported it to the European vor. She won the prize in 1848 and became a big name the world over. The comet was named“ Miss mitchell's Comet.

    40. What ean be learnt about Marias parents according to the text?

    A. They came from low-income families.

    B. They gave Maria equal chance for education

    C. They were both astronomers

    D. They were both teachers.

    41. Whe played the most important role in Maria's great achievement?

    A. King Frederick  B Francesco de Vico

    C. Her father    D. Her mother

    42. What problem did Maria meet with in winning the prize?

    A She named the comet on her own

    B. She did not use the required telescope.

    C. She did not report her discovery in time

    D. She discovered the comet with her father

    43. When did Franeeseo de Vico discover the comet?

    A.In1818  B.In1889  C.In1848  D.In1847

    C

    Many schools have their art programs removed in an effort to improve test scores and money. However, some researchers believe that this is not correct. Students can master some basic skills in art class that they cannot find in a normal classroom.

    Allow me to share why you have to take art class.

    First and most important,it stimulates creativity(激发创造力) Art schools encourage you to think outside the box and be creative enough to create something artistic.It can be used not only in art but in life,too.

    Besides,it helps you make the right choice. In art class, you are usually free to do what you want. In every art class, you are required to make decisions that can determine what your painting will turn out to be.

    In addition, students can learn the art of critical(批判性的) thinking as a skill of observation(观察). For example, art students find ways to imagine, That is a skill they need to beome better readers and problem settlers,

    What is more,it is noted that the company's bosses are actively looking for employees who can think creatively. Creative thinking is one of the most important skills that students can learn in art courses.

    Finally, students who are trained in art class have interesting mental habits. They low to work on a task for a long time and how to continue to work even if they are discouraged. They are better for creating a link between the classroom and the outside world. In  addition,children who do art work are able to look back on their work and make iudgments about themselves.

    44.Why are art programs removed from many schools?

    A. To make students have their own hobbies

    B. To improve students'test scores and save money.

    C To help students master some job skills

    D To give students more free time

    45. What is the most important quality students develop in art class?

    A. Determination  B.Carefulness  C.Creativity  D.Honesty  

    46. What can we learn from the text?

    A. Art students are easily employed.

    B. Art programs may bring a lot of money.

    C. Art class can help students in many ways.

    D Art teachers should pay more attention to tests.

    D

    You know what a hotel is, of course. And perhaps, you also know what a condo is-aresidntial(居住的)building divided into seprate uniots that are owned by different people.What you may not know is that in someU.S. cities, the two have come together into somethingcalled a condo hotel.

    Some condo hotels can now be found in beach and mountain towns and a few small cities,However, none is more famous than the great 105-year-old Plaza Hotel in New York,on Fifth Avenue across from Central Park. The Plaza closed for repair in 2005. When it reopened two years later,more than half of it had been changed into one of these modern condo hotels.

    Here's how it works: You buy what equals to an apartment(公寓). If it's at'The Plaza,it will cost you between $1.5million and $9 mllion. So  you own a part of the building. But there's some inconvinience. You may stay there no more than 120 days a year. hereion. The rest of the time,the hotel's workers can book guests into your place, just as they would in the regular hotel's rooms. So if you're lucky and rich,you can now live in really special quarters up to almost one thid of the year. While others pay off your mortgage(房贷)the rest of the year.

    So far,a great monry of the nation's condo hotel units have been purchased not by rich people but richer companiesm, including foreign ones. They want a nice place for their bosses to stay when they are in town or working late at the office. 

    47.A condo is a place where people        .

    A. live  B. work  C. eat  D. study

    48.How long can you stay in your own condo hotel unit a most each year?

    A.120 days B. One month C. Half a year D. Three months.

    49. What does purchased in the last parngraph probably mean?

    A. Closed.  B. Bought.  C. Damaged.  D. Repaired.

    50. What do we know about a condo hotel?

    A.It is designed by rich companies.  B. It is built for foreign travellers.

    C. It is usually sold at a low price.   D.It is owned by different people.

    (非选择题,共45)

    五、补全对话:5;每句满分为3,15分。根据中文提示,把对话中缺少的内容写在线上。这些句子必须符合英语表达习惯。打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。

    提示:Lucy要去艺术展览中心,向一位男士问路,该男士告诉她如何前往。(L=Lucy;S=Sir)

    L: Excuse me ,sir.  51  the Art Exhibition Centre?

    S:Yes but it is quite far.It'S about an hour'Swalk.You can take a bus there.

    L:     52      ?

    S:You can take Bus No. 15.

    L:     53    ?

    S:About 20 minutes. And you can also take a taxi.

    L:Taxi? That'S a good idea. Thank you very much.

    S:     54      .

    L:Goodbye.

    S;  55         .

    六、书面表达:满分30分。

    假设你是李华,在你校工作的Smith士即将回国,你们班同学打算为他举行欢送会。请写信邀请他参加并告诉他具体安排:

    参加人员

    全班同学和英语老师

    时间

    1027日,星期五,晚上19:00 21:00

    地点

    8号楼1002

    内容

    学生表演歌舞

    Smith博士讲话

    注意:1.词数应为100左右

    2.生词:欢送会farewell party

    Dear Dr. Smith,

                                                                                       

                                                                                       

                                                                                       

                                                                                       

                                                                                           

    Looking forward to your early reply.

    Yours,

    Li Hua

     

     


    2017年成人高等学校高起点招生全国统一考试

    英语答案及评分参考

     

    一、语音知识

    1.A  2.B  3.A  4.D  5.C

    二、词汇与语法知识

    6.B  7.D  8.B  9.A  10. C  11.B  12.D  13.A  14.C

    15.D  16.A  17.C  18.D  19.B  20.Ac

    三、完形填空

    21.A  22.B  23.C  24.B  25.D  26.D  27.D  28.A  29.B  30.B 31.C  32.A  33.D  34.C  35.C

    四、阅读理解

    36.C  37.D  38.B  39.A  40.B  41.C  42.C  43.D  44.B  45.C

    46.C  47. A 48.A  49.B  50.D

    五、补全对话

    51. Could you tell me the way to.

    52. Which bus should I take

    53. HOW long will it take

    54. YOU're welcome

    55. Bye

    六、书面表达

    One possible version:

    Dear Dr. Smith.

    How are you doing recently?

    As you are going to leave China. we intend to hold a farewell party for you on Friday.October 27th at Room 1002 ,Building 8. I'm writing to invite you to join the party. It will begin at 7:00 P. m. and last two hours. On that evening,all the English teachers and the students in your class will be present. We have prepared various interesting programs for you,including songs and dances. And we're very excited to hear your speech then. Hope you can join us and have some fun.

    Looking forward to your early reply.

    Yours,

    Li Hua


  • 北京正式推租赁型集体宿舍 不问户籍每间最多住8人 2019-07-19
  • 【学习时刻学思践悟十九大③】清华大学王亚华:“乡村振兴”是总书记掷地有声的承诺 2019-07-16
  • 今天,首艘国产航母下水!这六大方面信息你得掌握 2019-07-14
  • 新闻一诺 初心十年 2019-07-11
  • 北京大学党委常委、党委副书记、医学部党委书记刘玉村作健康知识专题报告 2019-07-08
  • 回复@看着就想笑:那就你说了算 2019-07-07
  • 高朋打造全国首个电子发票先锋城市 赋能电子发票行业生态 2019-07-07
  • 阿富汗塔利班不延长停火 停火期结束后将恢复作战 2019-07-04
  • 李楠:周琦小丁归期未定 14人参训内线竞争最激烈 2019-06-28
  • 吴建豪被爆离婚,娇妻历数“五宗罪” 2019-06-28
  • 政务舆情回应如何把握语言分寸感? 2019-06-27
  • 7块钱买的皮鞋问是不是真皮?大妈,我看你是真皮! 2019-06-27
  • 广西龙胜:梯田耕种忙 2019-06-26
  • 捷克总统焚烧红内裤羞辱记者 曾称媒体是化粪池 2019-06-26
  • 天津国税地税6月15日正式合并 2019-06-26
  • 香港六合彩红组图厍 探灵笔记怎么改名字 重庆时时彩官方手机版 神秘的诱惑登陆 柏林赫塔√多特蒙德 逆水寒ol把 2019赫塔菲分析 沃特福德热刺 买彩票怎么选号 熊猫vs山羊APP下载 q币换现金棋牌赌博 排列五走势图带线 北京单场数据统计 7星彩18115开奖结果 快乐12助手手机版下载 广东十一选五最准定胆